Werken anno 2022 heeft een meer hybride, en dus digitale, vorm gekregen. Dit vraagt om een dynamische werkomgeving. In de Stookplaats vind je plekken om je tijdelijk af te sluiten met een laptop, maar ook meeting rooms met hybride uitrustingen. Tegelijkertijd krijgt het kantoor op zichzelf een geheel andere functie. Van sec werkplekken, naar een ‘clubhuis’ voor gelijkgestemden – een plek om te ontmoeten en samen stappen te zetten. En deze stappen, die zet je in de Stookplaats! We hebben verschillende type werkruimten gemaakt, waar je naartoe gaat voor de context die je op dat moment nodig hebt. Van informele ontmoetingen tot formele gesprekken, brainstormsessies en focus plekken om je even af te sluiten en met volle aandacht iets af te maken.

Werken anno 2022 heeft een meer hybride, en dus digitale, vorm gekregen. Dit vraagt om een dynamische werkomgeving. In de Stookplaats vind je plekken om je tijdelijk af te sluiten met een laptop, maar ook meeting rooms met hybride uitrustingen. Tegelijkertijd krijgt het kantoor op zichzelf een geheel andere functie. Van sec

werkplekken, naar een ‘clubhuis’ voor gelijkgestemden – een plek om te ontmoeten en samen stappen te zetten. En deze stappen, die zet je in de Stookplaats! We hebben verschillende type werkruimten gemaakt, waar je naartoe gaat voor de context die je op dat moment nodig hebt. Van informele ontmoetingen tot formele

gesprekken, brainstormsessies en focus plekken om je even af te sluiten en met volle aandacht iets af te maken.

Dedicated
workspace

va. € ,- p/m

De Stookplaats gelooft in impact gedreven ondernemerschap. Dé thuisbasis voor een creatieve, technische community met eenzelfde visie: een betere wereld voor mens en planeet.

We hebben verschillende type werkruimten gemaakt, waar je naartoe gaat voor de

context die je op dat moment nodig hebt. Van informele ontmoetingen tot formele gesprekken, brainstormsessies en focus plekken om je even af te sluiten en met volle aandacht iets af te maken.

Dedicated
workspace

va. €155,- p/m2/jaar

De Stookplaats gelooft in impact gedreven ondernemerschap. Dé thuisbasis voor een creatieve, technische community met eenzelfde visie: een betere wereld voor mens en planeet.

We hebben verschillende type werkruimten gemaakt, waar je naartoe gaat voor de context die je op dat moment nodig hebt.
Van informele ontmoetingen tot formele gesprekken, brainstormsessies en focus plekken om je even af te sluiten en met volle aandacht iets af te maken.

Co-working

abonnement voor 1, 3 of 5 dagen.

Samen is leuker dan alleen. Verbreedt je horizon door samenwerking met de andere bedrijven. De Stookplaats huisvest een actieve community die met, voor en door

elkaar werkt. Iedereen weet elkaar te vinden. Lukt dat niet? Geen probleem, onze community manager helpt je graag!

Co-working

abonnement voor 1, 3 of 5 dagen.

Samen is leuker dan alleen. Verbreedt je horizon door samenwerking met de andere bedrijven. De Stookplaats huisvest een actieve community die met, voor en door elkaar werkt. Iedereen weet elkaar te vinden. Lukt dat niet? Geen probleem, onze community manager helpt je graag!

Vergader
ruimtes

We hebben verschillende type werkruimten gemaakt, waar je naartoe gaat voor de context die je op dat moment nodig hebt. Van informele ontmoetingen tot formele

gesprekken, brainstormsessies en focus plekken om je even af te sluiten en met volle aandacht iets af te maken.

Boek de Smederij

va. € 425,- per dagdeel

Boek de Hersenstorm

(nog niet beschikbaar)

Inschrijven?

Wil je deel uitmaken van onze community of wil je ergens meer informatie over? Neem dan zeker even contact met ons op, dan benaderen we je zo snel mogelijk!

Inschrijven